Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti Miske. sretno u zivotu velicino.
Nećemo ovakvog igrača imati više. Ali kako se to riješilo pričao mu Salihamidžić i kaže hoćeš igrati, hoću i gotovo.. A sad prvo ga u medijima povezuju 2 godine pa onda ostvare neki kontakt pa ovo pa ono. Osijedimo dok zaigra..
najbolji igrac kojeg smo ikad imali....hvala za sve
samo mi je zao sto je onda otisao iz wolfsburga... da je je ostao tamo razvijala bi mu se karijera jos bolje... godila mu je njemacka liga.. miske legendo!
Bosanski heroj.....
Kralj nas,legenda,sa srecom mu bilo sta god radio, i ziv i zdrav bio 100 godina !
hvala majstore !!!
AKO JE ISTA ZA REPREZENTACIJU URADIO DOBRO HASAN SALIAMIDZIC TO STO NAM JE NAGOVORIO MISKETA DA IGRA .
NAJBOLJI ASISTENT NJEMACKE LIGE SVIH VREMENA 20 ASISTENCIJA ...............
HVALA ZA SVE MAJSTORE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Zvjezdan Misimovic najbolji nas igrac sredine terena,bice teško pronaći zamenu za njega. -Hvala na svemu... za mene si bio najbolji!
Ja ne razumijem zasto mu dajete ovoliko paznje. Lik je obicno smece, kad se sjetim utakmice protiv portugala, prodao nas!
Kad je Miske čuo da ga traži torpedo, odlučio se oprostiti od fudbala!
...geldas nase na bilinom polju...uzivo...protivnik jak..strepimo...lopta do misketa..olaksanje...hoce ja na kontra stranu dodati i zastane...a oni zbog kojih strepimo..vec su svi kontra otisli...miske sam...ima nasih devet slobodnih da doda...neprocjenjivo..sretno majstore.
Miske hvala za sve momente srece koje si nam donio!
Hvala i sretno u životu !
dres sa brojem 10 zabranit da iko u reprezentaciji nosa jer nema niko dostojan da zamijeni ovog covjeka..Hvala Miske