Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kjosevski? Taj panj ne moze za Vrbanjusu braniti
Realno imamo trenutno tri solidna golmana, Begovica, Sehovica i Pirica. Ostalo sve buranija
pa ko gura ovog kjosevskog frajer sa centra golove prima krampa od golmana
Moraju se popuniti nacionalne kvote. Gdje je Hajrović? Zašto ne srede papire Dilaveru? ?????
u kukuruz ligi mu sa centra daju a igrat ce za repku hahahaha
Ne treba Hajrovic , ne moze on odbranbene zadatke da obavi, nema on pluca za trk gore-dole !!Treba pozvati na beka Burekovica !!!!!
Vrancic,Koljic i Hajrovic.
Do jučer se i za Šehića govorilo: ''koji je to panj... brani samo što je Željin..itd.itd. Pustite selektora neka bira, naravno i odgovara za poteze.
Samo znam ako nam bude islo dobro svi ce hvaliti Prosineckog , ali ako nam nedo Bog krene lose e tad ce nasi "selektori " da ga pljuju i da ga osuđuju sto nije pozvo' ovog ili onog i da nalaze stotine gresaka .
Kjosevski!??? Ja, kao navijač Želje od malih nogu, evo već 30 i kusur godina, kažem da je to apsolutno nezaslužen poziv!! Ali, dobro, Prosinečki je od starta pod uticajem određenih menadžera, a i samog Saveza, tako da...ništa novo! :/
*Sehica
opet Galic nije pozvan ha??? pa sta treba DA BUDE NAJBOLJI BEK LIGE 6 GODINA DA BI BIO POZVAN??????
Begović izostavljen u režiji Hasagića. Pozive dobili Kjosevski, Pirić i Šehić.
@Grbadvica Kjosevski? Taj panj ne moze za Vrbanjusu braniti
Žuti moraš zvati Hajrovića i Vrančića, moraš..
@Rolando hajrovic je povrijedjen. nece igrat ni protiv benfike.