Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MLAD GOLMAN I.A JOS MJESTA ZA NAPREDAK..ZAVRSIT CE KO SEHIC..SRETNO KAPITENU!!!!
Odavno loši golman nije bio pozvan za repnu Na njeg se osloniti ko na koru od banane
Zeljo je definitivno uvijek imao srecu kada je golman u pitanju! To bar ja tako mislim! Sto se nas komsija tice, ne pamtim kad smo imali dobrog golmana! Samo kad se sjetim da nam je Bandovic dosao kao, do tada, najbolji golman PLBiH, a onda kao da mu je neko dao sva cetiri lijeva ekstremiteta
Mislis onaj sto ste ga vi u Zelji zvali klocem i otjerali. Jel to vas uzor? Koje licemjerstvo.
@ARBIH: Ko u Zelji? Kjosevski? Trebas biti dobro glup da Kjosevskog smatras licemjernim, momkom koji veze nema s grupom navijaca koji su Dzeku nazivali "klocem".