Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo je ovo para, jeste normalni vi?
premalo je 200 milja eura za vedrana,mlad,perspektivan,pa makar 450 da je haj ok...i kad vidis Hajduk proda kalinica za 3,1 milion eura golmana gentu ejjjjj pa gdje smo mi
Ti Kalinića porediš, pitam se jesi li ga ikad gledao, on je Bufon za Kjosevskog a uz to je vjerovatno imao deset puta veću platu od Kjosevskog tj. jači ugovor, samim tim mu je i cijena veča.
20000 bi vam bila puna kapa!!!
Dobro je on i do prvog tima Želje dogurao kao golman sa oko 180 visine. 200k € je dobro uzeti dok nude, ovako ga nazor forsiraju i nazor prave golmana od njega a upitno je da li je i od Fejzića bolji toliko da bi bio nezamjenjiv.
Ipak ništa od transfera, dao je izjavu za ScSport, kaže da nema namjeru da napušta Želju... Izvor klixa na aparatima.
20000 bi vam bila puna kapa!!!
KAKAV ADNAN BOBIC TO NIJE ZA ZELJU NEKA I U VELEZ LAFINAS
200.000 eur za momka koji ima 21 godinu ? Pa jbte mi smo prodali Barbarića (27) za 350.000 eur ili Stojčeva (28) za 200.000 eur. Ovaj đaba ode haman. Zafalilo sirotinji lova.
"prodali barbarića" šta ima, tan upumpao neki novac, gdje je sad taj barbarić igra li
I Duljevica za 2.000.000. hahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno Veca ⚽️⚽️⚽️⚽️
Ma joj samo prodaj pa za sta bilo takvom se politikom nasi klubovi vode. Po meni 4 igraca u ligi mozes prodati po nekoj skromnoj cjeni,a to su Duljević,Stevanović,Ordagić,Pirić ostalo popiaj slobodno..
taman slozimo neki solidan tim...i odmah se raspadne...misli li iko malo dugorocnije...
ova zeljina "djeca" mogu jedino u tursku
A vaša u propast. Kome je bolje?