Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mora da ga je pogodio Nokiom 3310 ,taj mob je kao cigla al je zato neunistiv
Mevlid :)
A kako se kod nas postupa sa sucima i pritivnicima?! Zašto se o tome ne piše?! Igrači i suci moraju živu glavu spašavat od službi osiguranja i navijača.. Sramota! http://www.livnovine.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1062:sudac-utakmice-fk-omladinac-hnk-apljina-bjeao-dva-kilometra-pred-razularenom-ruljom&catid=46:sport&Itemid=73
jos jedan dokaz Vase neprofesionalnosti jer sami sebe blamirate. prvo napisete moboielom pa onda kisobranom veceras ce biti da ga je neko kamenom udario. Isto kao sto se napisali da je terorista ispred Amer. amb pogodjen u glavu i da je mrtav a kasnije izbrisete clanak citav. IL SE UOZBILJITE ILI DAJTE NEKOM NORMALNOM DA PISE, GRESKE VAM SE PONAVLJAJU IZ DANA U DAN. U SVAKO CLANKU IMATE GRESAKA.
prvo napisaše mobitel pa onda kišobran ccc e moj sarajevo-x ccc
HAHAHAHAHAHHAHAHA na kraju ce bit bacio trolejbus na sudjiu :D
pa je li kisobran ili mobitel odlucite se :)
Je li mobitel ili je kišobran?
Dobra tabela Mevlid je nebi mogao procitati
Je\'la ga Ankaragucu i Gerbindrli zajedno sa Steauom i Panduriom!
fino pise gore rezultati ostalih utakmica, povodom tih informacija sam zakljucio da mi je Bilbao pobjedio! sta me boli racku za majorku ?
lej makar boba bilo u telefonu? :(
jel ga ovo Steve Jobsom pogodio?
@crnac..jesiu ti skontao koja je utakmica prekinuta
hah Bilbao mi opet pobjedio pih :D kakva sevilja to je mala maca
Ovako primitivni nisu ni navijaci Torpeda
Eto da ne kazu da samo kod nas gadjaju sudije :)