Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je za njih ubijedljiv poraz od Zmajeva pozitivan rezultat onda se imaju cemu nadat sve ostalo su pusti snovi ;)
nema mjesta za nervozu samo za radost na licima kad Zmajevi pocnu, mada Kipar zna odigrati dosta dobro ali Zmajevi su to :) :)
BiH vs Kipar 3:0 ovaj rezultat nije patriotizam nije moja zelja Mislim da je realno... BiH vs Kipar 5:0 e ovo je patriotizam moja zelja Sretno Zmajeviiii!!!!
`````` ali ipak vjeruju da njihova reprezentacija može napraviti pozitivan rezultat.` pa svako ko igra protiv bosnji naravno da veruje i ocekuje pozitivan rezultat..kakva je to vest??
Pejgamber nam je zabranio fudbal pa vi vidite sta radite! https://www.youtube.com/watch?v=R5aIBl3SW2Q
mislim da cemo izgubit
Uz svo dužno poštovanje, dragio Kiprani, mislim da je častan poraz jedino što možete ostvariti u ovom trenutku, protiv naših zmajeva. BIH -Kipar 2:0, tamam!!
HZ'Tešanj : e, jebi ga ....da sam znao stavio bih tricu :))
@HZ'Tešanj : ako Bog da :))
Konačno neka su van BiH reprezentacije smutljivci koji su stalno nešto zaprđivali, ko god da igra borit će se za boje BiH na dostojanstven i kulturan način i sigurno neće vrijeđati naše novinare i sigurno da će dati intervju prvo našim pa onda stranim novinarima. Pape se riješio tih nekih umišljenih veličina radi kojih smo pali u grupnoj fazi na SP-u, tako da sad konačno možemo početi graditi kolektivni duh i jaku i prisnu spregu između selektora i igraća. Isto tako nestručnog Konjića ne treba stavljati u reportersku kabinu, jer on se ponašao kao neobjektivan reporter ,a ne kao stručni konzultant, radi čega je i pozvan. Taj lik nije dao niti jedan jedini stručni komentar na SP-u. Treba vjerovati Đeki i momcima da će dati sve od sebe na ovoj tekmi i da će napuniti mrežu "malim Grcima" Cipru i pribilježiti tri vrijedna boda.
Mi jesmo apsolutni favorit ali jedinu dobru koju je Safet rekao je ona : " Mi mozemo dati svakoj reprezentacij na svijetu 2-3 gola ali mozemo i primiti od svake " .Iako smo nekoliko klasa bolji moramo se voditi i onom "Fudbal je takav-lopta je okrugla" a takodje moramo biti svjesni da su to u sustini "mali Grci" (a svi znamo kako Grci igraju) i da Kiprani trenutno imaju 2 tima u Ligi Evrope i APOEL u Ligi Prvaka!Jos moram napomenuti i to da ih u poslednjih 5 godina niko nije pobijedio sa više od 2 gola razlike !Vjerujem u pobjedu nasih momaka ali 2:1 ,3:1 je maximum.Ne ocekujte neka kantanja sad 7:0 i tome slicno
je li to Durraha pratis na yt :) jesi vidio kako ga zajebase a covjek bio def. najspremniji
nemoj srat da je lopta okrugla?
uz malo srece da pometemo te kiprane... nije ni papetu lako posloziti tim bez nekih vec sada bivsih kljucnih igraca...
Vjerujem i ja da ce se u BiH poslije izbora živjeti puno bolje. Da ce svi imati posao, dobre plate, auta, da ce se svi međusobno voljeti i paziti... ...ali svi znamo da od toga nema ništa! :)