Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stranica na kojoj se to gleda je kicker.de evo i linka http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/scorer/1-bundesliga/2009-10/scorer-der-saison.html
A da li naš vrli rejs hefendija Serić zna za ovake dezinformacije? I koliko ćlanaka na SA-x ima Đeko, a koliko Kvinsling?
U NJEMACKOJ NEMA NIKO,ALI DOBRO SLUSAJTE,NEMA NIKOOOO BOLJI OD NASEG DIJAMANTA DZEKE. NEMOJTE DA SIRITE OVAKVE DEZINFORMACIJE,TUZICU VAS RAK-U!!! DZEKSONI JEDAN I JEDINI , NAS DIJAMANT.
Jao Pipo ova ti je dosad najbolja !!!! HAHAHA
allah dz.s. vodi najispravniju listu strijelaca a tu nikakav kvisling ne moze stic naseg dijamanta. BIH4EVER!
Ama uopce nije tacno da je dzeko bio vodeci ni jucer ni danas niti ijednom do sada ove godine. Zasto niko ne ode na stranicu bundeslige i vidi sve to? Danima izvjestavaju da Dzeko ima 22 boda kao golova i asstemncija a nije tako. Pogledajte sami da je Kiesling vodeci vec duze vrijemehttp://www.bundesliga.de/de/liga/torjaeger/index.php
redakcijo sa-x fakat ste debili nepismeni
\"Nogometaši Bayerna napokon su razdragali svoje navijače pobjedom u Leverkusenu protiv HSV-a 4-2 u 26. kolu nogometne Bundeslige.\" Zar nije Bayern iz Munchen-a, a Bayer iz Leverkusean?