Nogomet
0

Kicker: Heynckes na meti Rusa, Monaca i - Real Madrida

Totalsport
Jupp Heynckes (Foto: AFP)
Jupp Heynckes (Foto: AFP)
Kakva je budućnost aktuelnog trenera Bayerna Juppa Heynckesa nakon završetka sezone tema je koja ovih dana naveliko zaokuplja njemačke medije.

Poznato je da će na klupi Bavaraca od sljedeće sezone sjediti bivši trener Barcelone Pep Guardiola. Poznato je također i da Heynckes više neće raditi kao trener u Njemačkoj, tako da će mu subotnje gostovanje kod njegovog bivšeg kluba Borussije Mönchengladbach biti 1011. i posljednja trenerska utakmica u Bundesligi.

Nije, međutim, poznato hoće li 68-godišnji stručnjak nastaviti raditi u inozemstvu. Iako je u utorak na konferenciji za novinare priznao da nije siguran želi li u svojim godinama još jednom odlaziti u inozemstvo, ne krije da ima ponuda.

"Naravno da imam ponuda izvana. No, trenutno sam skoncentrisan samo na Bayern", potvrdio je Heynckes za Kicker.

Svoje bi planove trebao otkriti tek nakon finala Njemačkog kupa u junu, a Kicker tvrdi da se u ovom trenutku za njega zanimaju klubovi iz Rusije, na listi je kandidata i za trenera novog i iznimno bogatog francuskog prvoligaša Monaca, a navodno ga na svojoj klupi želi i - Real Madrid.

Heynckes je 1998. osvojio s Realom Ligu prvaka, a Madriđani su ga sada, čini se, stavili na popis potencijalnih nasljednika Josea Mourinha koji po svemu sudeći na kraju sezone napušta Santiago Bernabeu.