Nogomet
6

Heynckesov menadžer: Jupp se želi vratiti u Real Madrid

Totalsport
Jupp Heynckes (Foto: Arhiv/AFP)
Jupp Heynckes (Foto: Arhiv/AFP)
"Jupp Heynckes se želi vratiti u Real Madrid", tvrdi menadžer 68-godišnjeg njemačkog nogometnog stručnjaka, koji će na klupi minhenskog Bayerna biti još svega pet dana.

Heynckes je s Bayernom osvojio prvenstvo i Ligu prvaka, a predstojeće subote ima priliku osvojiti i njemački kup (protiv Stuttgarta). Nakon finalne kup utakmice Heynckes odlazi s klupe bavarske ekipe, a na njegovo mjesto sjeda bivši strateg Barcelone Pep Guardiola.

I dok su mnogi mislili da njemački trener odlazi u zasluženu penziju, on ipak ima daleko veće planove, ili barem tako tvrdi njegov menadžer Enrique Reyes.

"Jupp se želi vratiti u Real Madrid. Ako nas Florentino Perez (predsjednik Reala) nazove, definitivno ćemo prihvatiti poziv", rekao je Reyes za radiostanicu RNE.

Podsjetimo, nakon finalne utakmice Lige prvaka Heynckes je odbacio mogućnost odlaska u penziju, no isto tako je rekao da će sve detalje vezane za nastavak svoje trenerske karijere otkriti dan nakon posljednje utakmice na klupi Bayerna.

S obzirom da je Carlo Ancelotti svakim danom sve dalje i dalje od odlaska iz PSG-a, odnosno dolaska u Real Madrid, na mjesto odlazećeg Josea Mourinha, gotovo je pa i logično da 2. juna Heynckesove riječi budu: "Odlazim u Real Madrid".

Spomenimo i da bi Nijemac takvim raspletom situacije po drugi put u karijeri preuzeo vođenje Kraljevskog kluba, a prvi mu je put, u sezoni 1997/1998 priuštio španski superkup i Ligu prvaka.