Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kontam, cetnicima i ustasama puna usta mrznje prema bosnjackom i bosanskom, a ne skidaju se sa bosnjackih i bosanskih stranica?
da vi obožavate nas pizda ti materina
baš tako balzebub, neka bilo koji Bošnjak pročita bilo koji moji komentar i uvijek sam bio za BiH , a mene Bošnjaci pljuju uvijek...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cekam komentare Bosanskih posrbica
Nigerija - BiH 3:0
BiH - Nigerija 3:0, crknite mrzitelji na sve tri strane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj tacno nije vidio nase politicare, sve samo bogovi samo obecavaju.
stvarno nisi ?!? ko bi reko ...
Centralna proslava pobjede BIH protiv Nigerije organizovana je u nedelju u Banja Luci na insistiranje Milorada Dodika
sam da hoce dzeko igrat a ne da seta po terenu,ako bude to radio nek ubaci ibisevica........
Želio je reći: "Samo nam Allah dž.š. može pomoći". Oni su pod pritiskom mi smo nabrijani, ovo će biti odlična utakmica, nakon koje će Nigerijci ime BiH izgovarati strahopoštovanjem, a majke djecu plašiti zmajevima.
ne moze im ni on pomoci
Subhanallah.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Obećao je Alija Zlatne Kašike a Milošević Srbiju do Tokija, pa šta se ti selektore Nigerije čudiš i ljutiš. Svi mi uglavnom svaki novi dan bogatiji za po jedno prazno obećanje
http://goo.gl/W8xdMM Pokusajte,izdvojite malo vremena i zaradite online,umjesto sto ovdje pisete glupe kometare i pricate kako nemate posla.
Klix ppise kako je nigerija na podu i place posto mora igrati protiv najbolje ekipe na svijetu.
Znam da svi u BiH navijaju za BiH neki to zele priznati a neki ne pa ih to pojede unutra i tako oni lijece svoje frustracije ovdje zato nemojte ni vi generalizovati sve Srbe i Hrvate jer time vrijedjate one koji navijaju.
tako je, ima puno hrvata i srba koji navijaju za bih, ne treba trpati sve u isti koš
kakva glupost,znaci nazor se uvjeravas da svi navijaju za nas iako kazu drugacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
aa prpa crnac jelde prpenzi,a kad ste nas izvukli bilo je sve "hheeh ko je ovo bosna i hergiadi ?? " samo vas da pobijedimo tamam kad bi nas Iran nabusio 20 nula
i bolje je da ne obecavas ;)
Sta su nama nasi obecali, to ni Bog ne moze ispuniti.
On spominje iznenadjenja npr Kostariku,Holandiju,pa on misli ako Bosna pobijedi da ce to biti iznanedjenje,cc da Bog sacuva :D
Pa i ako izgubimo nedo Bog od Irana cuj treba mu zabraniti ulazak u zemlju pa nije covjeka ubio cc,uspjeh je sto se plasirao a sve dalje sto odu to je premija.
svim gauchosima iz bosne : Argentina 6 - 0 Srbija (2006.g) 1-0 (6') Maxi Rodriguez 2-0 (31') Esteban Cambiasso 3-0 (41') Maxi Rodriguez 4-0 (78') Hernan Crespo 5-0 (84') Carlos Tevez 6-0 (88') Lionel Messi!
Da hocemo proci samo u INAT dusmanima!
procemo u inat onima koji navijaju za argentinu, a pola ih ne bi znalo pokazati na karti argentinu..
Sto im nisi obeco da cete primit minimalno 3 komada, za to ne moras biti Bog da znas to je sigurno. :D