Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijedan,al bas nijedan da odgovori.A svaki zna odgovor da je utakmica dogovorena.Zato ste hamelj,zato vas masakriraju u evropi,zato ce te uvjek biti manji klub sa manje navijaca.Sarajevo nikad nece otici u Bijeljinu i kupit utakmicu.to je KLUB.
da pitam tor.pe.dere, da li mislite da je vasa utakmica u Trebinju namjestena?
Kad vec pitas jeli namjesteno, da li je namjestena vasa ona titula zadnja 2007 godine ?!?!! Ko je bio na vlasti tada Bajramovic guzice su vam se tresle od njega ko bubice ste bili, a sada lajete po igracima svojima, vrijedate ih pljuete ih, \"Jedan dan navijate za Široki\" Drugi dan ga proklinjete.?!?! :D Tako pitari tisina kad osvojite sta pricaj te do tada caoooo bokicc :)
Daj makar odgovorite: MISLITE LI DA JE PRVENSTVO REGULARNO AKO SE NAMJESTI MAKAR JEDNA UTAKMICA?Ako je odgovor \"DA\" onda odgovorite:KO JE PREDSJEDNIK TIJELA KOJE TREBA SANKCIONISAT TAKVE RABOTE?
Zar nema ni jesan željovac da odgovori da li je utakmica u Trebinju dogovorena??
@spreeco Buahahahahahahahahhahaha
Željo će za par godina uz Dinamo biti najbolji na Balkanu.
Nekidan sam postavio pitanje navijacima Zelje,al mi nitko nije odgovorio.A pitanje ide:MISLITE LI DA JE UTAKMICA U TREBINJU DOGOVORENA?
Tako je Kerla, ništa ne prepuštajte slučaju. Nastavite šteliti utakmice, kao protiv Leotara i kupovati suce kao protiv Borca i Širokoga.
@bolo, Mislio je na babu Osima naravno, jer nema potrebe da se igraci zalazu kad nam babo Osim sve sredjuje. Moze nam se.
\"Općenito, zadovoljni smo prvim mjestom, ali da bi se nešto privelo kraju, potrebno je mnogo više od priče u ovom momentu. Ne smijemo ništa prepustiti slučaju, već moramo pojačati rad na treninzima, zadržati profesionalizam u svakom momentu, dati maksimum na terenu, a na kraju će i nagrada doći\", zaključuje Semir. Ostaje nejasnoća da li je ovo Kerla mislio na igrače DJL Izdajnik ili na Komitet tačnije Sudijsku organizaciju?
kerla semir unosi nemir!
kerla il kerov neznam kako vec popust ce te na kraju
Kao i svi Pitari tako i ja volio bi ti P O P U S I T I, znam da je to neostvariva zelja jer vi niste P E D E R I, alito je jako lijepo pitajte igrace Sarajeva!!!