Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava slika naseg drustva znaci stela i gotovo pa zalosno je al tako je znaci tatini sinovi igraju i nema tu sta . Nemam nista protiv al ljudi moji momak usao u igru 15 min dao gol i nada se da ce bit u prvih 11 i odmah znaci dobar fudbaler e hajde u reprezentaciju
Nadam se da ce repku preuzeti MEHO KODRO.A ovaj momak je dobro dosao kao svaki onaj koji dobro igra.
Ti insigne se razumiješ u fudbal ko dino mehmeda mujkić u muziku. Pogledaj malo gdje je to TS Sušić lošije odigrao od pola drugih reprezentativaca. Kad je trebalo da igra za drugu reprezentaciju portali su kukali kako propade još jedna nada bh fudbala. Pogledaj malo stare tekstove ako već nisi do sad.
I još nešto: pročitaj tekst na gol.hr o TS Sušiću.
T.S. Susic iz Hajduka nije igrac koji bi trebao igrati prije Hajrovica iz Verdera. A kako bi Hajrovic odigrao ne znamo jer Susic forsira bratica. Kako je odigrao u Slovackoj i u prijateljskoj pred SP protiv Mexica ZNAMO. SJAJNO!
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA: www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno) Rade velik posao u kojem svi zadovoljno trljaju ruke. Ne garantiraju sigurnu zaradu preko noći, ali zasad im ide jako dobro i profit je vidljiv svaki mjesec (od 600 do 1.500 eura mjesečno). Recite NE dojavama i naučite kako se kladiti na pošten način! Provjerite sve na blogu i ako želite primati njihove listiće javite im se na mail za više detalja www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno) NIŠTA VAS NE KOŠTA PROVJERITI! *
Ne može ne valjati, pa otac mu igrao za Barsu i to uspješno ... jebuka ispšod jabuke pada :)
npr kako setati po "pistama" :) nadzi sebi boljeg idola ...
@ past-tense, al druze SUSIS i HAJROVIC igraju razlicite pozicije,SUSIC je veoma dobro igrao utakmice ne razumijem sto svi tako pisu kao da samo igra zbog AMIDZE....
Hajdemo cistom logikom. Kako to da je igrac osrednjeg Hajduka u HNL-u, koji ceka da se proda, negdje vani, a tesko mu ide, u prednosti u odnosu na bundesligaskog igraca koji je igrao za Grashopers, Galatasaraj i sad a za Verder u bundesligi? Kako?
Koja poredjenja!?! Ko ga!
A da ga pozovu u reprezentaciju svi bi odmah kao i za Sušića govorili kako nema pojma, ko pozva u repku i slično. Ali dok ne dobije poziv on je sjajan, talenat, igračina .... Da se razumije nemam ništa protiv momka, vjerovatno je dobar čim igra u Španiji samo govorim kakvi smo mi navijači.
cigani smo mi,to je tako
Pa i Hajrović jedino što je dobro odigrao je onaj pogodak protiv Slovačke, ostalo sve prosjek. Uzmi malo pregled pa vidi da ni Sušić nije ništa lošije odigrao nego ostali. A kad cijela ekipa odigra slabo onda se normalno i on ne vidi da je odigrao nešto posebno. (Roma-Bajern: Pjanić pa ni Toti se nisu ni vidjeli i sad ne znači da su slabi igrači)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)