Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta no ti kemo od pehara imaš u vitrini
ja mislim da necemo proci prvi krug zbog trenera, al nema veze bitno je da smo se plasirali i hvala mu na tome, nadam se da ce nas napustiti nakon svjetskog prvenstva, sad bi tako dobro dosao ciro blazevic da nabrije igrace! Safet Susic je tableta za spavanje. Bio bi dobar potez dovest ciru kao motivatora.
puno ulazu a tebe doveli.
seljo jedan kćerke nisu ni punoljetne kretenu muški
kemal je do sad najrealniji u izjavi...i ovako trebaju svi razmisljat muka mi kad cujem da nas vec svrstavaju u drugi krug...meni sebe najvise za***o uzdizemo se kao da smo spanija jeb
Izvlacenje je namjesteno, dokazi na VIDEU!! http://tinyurl.com/namjestanjeizvlacenja
Normalno da se nikoga ne smije podcijeniti. Pa niko nije završio na SP-u tek onako, osim možda Francuske.
cuj keme strucnjaka
ja vec vidim ljeto bbi fine zene oko nas euforija po gradu 90 minut BH ARGENTINA 2:0 ludilo do zore