Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljovci napušite se karine DIVOVIMA
Bit će mu lakše igrati na koševu pred 2.000 navijača,tamo je igrao pred 75.000 Pitari hebo vas on grupno a i pojedinačno!
Ko je jebeni Kemal Alispahić?
Kazu ljudi u velikim nevoljama se pokaze ko je covjek a ko necovjek. Kemino pravo lice se pokazalo za vrijeme rata dok je jos bio u turskoj ,ali to njemu i njegovoj porodici na cast.
joj keme kad je vodio sarajevo on tražio posle treninga da idu na kafu da pričaju pa nije sarajevski partizan momci hoće kuči a njemu izgleda dosadno bilo kući,travnik ga pobijedi na kosevu,moj kemo uhvati se tađikistana kakav ti nemožes voditi nikog
Da čujemo mišljenje reprezenata islamskog juga? Kako ono pjevaju? Da te nije, Alija? :D Puna im usta njihove kvazimulti situacije, a fobični su na pojačanja tima sa Koševa, koja njima, nažalost, ne odgovaraju. Pozdrav Željezničmaru od Vodovoda.
Da tvoja zemlja ratuje, da li bi ti birao gdje ćeš ili bi se ispalio čim dođe ponuda? Uključi mozak. Ah, da, te velike igrače dovodi samo Željezničmar. Jadovi, po 100x vam se igrači vraćaju, kao kakvi kerovi, a kloc do kloca.
ovaj kemal veze nema,nahvalio na hajatu onu gabelu,ja konto bajern igra protiv sirokog a siroki ih dva puta otrese ko slinu