Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja budalo, i Busquets i Pedro su za ovog izmislili fudbal. Gledao sam ga na Eurosportu na Africkom Kupu nacija, saplice se od vlastite noge. Al\' eto nek\' ti znas bolje od Guardiole, sroljo maleni.
tamo ko god je napustio ispostavilo se da barca ima jaku propagandu..ronaldinjo otišao nezadovoljan,eto,rivaldo,IBRAHIMOVIĆ koji i danas o tome govori,sutra bi to mogao biti fabregas itd..keita je samo rekao da nije sve tako kako se čini..
Jale rasisto!
Kako ces igrati kad je konkurencija stravicna, umjesto koga? Umjesto Inieste? Messija? Fabregasa? Ne seri, crnac. Lova ti je sjela, uzeo si i titule, suti i ne talasaj mnogo.