Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legendo ne zaboravi spomenuti da je mancester imao period od 40 godina bez titule.
Ne rise. Dok nije Ferguson dosao bili ste iza Liverpula i Arsenala godinama.Malo vise od prosjecnog Engleskog kluba
🤣🤣🤣 Man united nece osvojiti nista u iducih 50 godina.
Svaki tim ima pravo na svoju taktiku, ali Van Dijk nije pogrišio teški bunker sinoć, što je legitimno.
Pet godina nisu dali gol na Anfieldu, a ne pobijedili. Hej 5 godina covjece
evo 11 godina već bez titule manchester a kako igraju cekace još dugo
MAN Utd je osvajao kad nije bilo VARA-a, nikad im penal nije sudjen kod kuce ili crveni karton. Uvijek je Ferguson vrsio pritisak na sudiju, utakmica bi cesto bila produzena dok MAN Utd ne postigne gol (Fergie time), ono sto je Ferguson radio sada nije dozvoljeno. Fergusonovo vrijem bi najbolje bilo da se zaboravi. ZAto sada imamo male klubove koji dobro igraju, jer ih sudija ne moze zakinuti. Keane je siledzija samo takva, puno je ljudi polmio.
Fergie time je mit https://www.goal.com/en/news/what-is-fergie-time-manchester-uniteds-history-of-late-goals/iqs4qho529891hykg171hhtbc
Gerrard je podigao trofej lige prvaka a nije nikad trofej prvaka lige. Ali sve ima svoju težinu i svaki bi da može odabrao prvo
Šta je pogriješio Van Dajk....pa gol razlika u zadnjim utakmicama 28-2....
Još jedan penzionisani pametolog poslije Ferdinanda samo što onaj ubode nekad neki argument.
legendo od 68 do 91 razlika je 23 a ne 40 godina
Van Dijk je rekao istinu, United se dosao branit i igrat na poen. Ne znam zasto ovog Keana toliko boli istina. Uostalom, taj isti Manchester United je osvojio jednu titulu lige prvaka za 24 godine (uskoro 25 jer su svakako ispali iz Evrope) te nijednu titulu lige za 11 zadnjih godina. A imali su i post od 44 godine bez domace lige.
Nije tačno. Manchester je 2008.g osvojio LP I nakon toga igrao još dva finala LP. isto tako su osvojili i jednu Ligu Evrope i izgubili jedno finale.