Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve tacno, prvo pogba frizeras pa onda onaj cingo sanchez. Sram ih nazvati igracima.
Mourinho je sebi sam kriv sto je dozvolio da ga balavci in Manchestera srozaju. Trebao je na vrijeme reagirati....
A kako ce reagirati, bogati?
@fanaticos1 Pa da je dobar trener znao bi. Znaju Klopp, Pep, znao je Freguson.
Šta da rade, dosadilo im da im stalno autobus bude ispred gola.
"Nema samo United probleme ove prirode, i drugi klubovi imaju jer su današnji igrači razmaženi. Sakrivaju se iza socijalnih medija, skupih automobila i djevojkinih cukica. U moje vrijeme u svlačionici su bili dobri ljudi, veliki lideri, a danas nema takvih igrača više." - APSOLUTNO TAČNO!
Gledam neki dan Džeko poslao potpisan dres onom idiotu Jala Brat, ili kako se već zove. Za koji se klinac krasni tako veliki igrač srozava na taj nivo? Džeki bi bilo najbolje da radi ono što najbolje zna a to je igrati fudbal jer i za druge stvari treba imati talenta!
Hebo te Murinjo prepotentni, kad on stavi igrace i klub u prvi plan a ne sebe i svoju aroganciju, onda ce i igraci da daju sve od sebe...
Do trenera nije samo taktika nego i znanje kako motivisati igrače da na terenu daju sve od sebe. Kako uspijeva Kloppu i Pepu da njihove zvijezde letaju po terenu? Kako je uspijevalo Fergusonu i većini drugih trenera? Hebeš ti lika koji u većini ekipa iza sebe ostavi gomilu neprijatelja i sabotera, nešto s njim nije u redu.
Jeste sram ih bilo bacili covjeka pod autobus koji ke sam vozio Hahahha
@Batlak10 A nije ga nešto ni vozao, samo parkirao ispred gola.
Mourinha se moze voliti ili ne ali je lik veliki trener. Osvojio je lige prvaka sa autsajderima . Nekada je lakse raditi s njima ako te slusaju i postoji zelja. Dzaba ti tim zvijezda ako nece da trce i uklope se u trenerove zamisli, trener uvijek izvuce deblji kraj. Ne mozes ga staviti na klupu jer je masno placen i rukovodstvo te tjera da ga stavis u startnu postavu a ako to ucinis oni se inate i sepure na terenu. Za sta god se odlucis, ne valja. E to je ona prokleti trenerski posao.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Pa dai pi*ke vise
budimo realni... gledanost fudbala je opala bar 30%
Stara garda! Bravo gospodine! United je bio i ostat ce najveci klub u Engleskoj GGMU!!