Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ono suđenje trebao je u zatvoru završiti....
Sramota svako kolo premier lige sudije u glavnoj ulozi. Treba zabraniti sudjenje do kraja zivota. Neka mami sudi !!
da ne bude oj dragane metnem ti ga strini kog si qurca trazio po Drini hahaha ugusili ga u Drini
Kad ce poceti sa novcanim kaznama za sudije?
Napokon neka kazna za slabovidne sudije :) !
Za onaj nedosuđeni faul and Plakalom kod gola i trebalo je ovako da završi.
predlažem da Sarajevu samo sudi Natašin mali Valjić,tada bi uvijek bili zadovoljni suđenjem i mozda bi mogli stići i prestići Slobodu.Ajmo se kladiti da ce u 29 kolu na Tušnju tekmu Sloboda-sarajevo suditi Valjić I sto bi fukare rekle:Natašaaaa je qurvaaaa Ognjeneeeee!!!!!
trpaj ga majci svojoj idiote, pa zar stvarno mislis da cete biti prvaci hahaha
Kako cu se smijat ovim fukarama :oooooo HAHAHAHAHAHAH
Zbog cega? Gledao sam tekmu i navijam za Sarajevo ali nisam vidio nista posebno da bi se kaznio toliko, fulio dva kartona kad je naguravanje bilo.. boli me taki za njega al cudno mi
Očigledan faul Vagnera nad Plakalom kod gola nije svirao zato je kažnjen. Vagner drži rukama Plakala na travi čovjek ne može ustati, Široki koristi lob udarac i eto gola.
Moze bit da je to to, jer direktno utice na ishod utakmice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oduzeti im licence i zdravo ba!
ako je skakic dobio 8,Tinjić je trebao dozivotno.Nidje veze
Dvostruki aršini. Isti sudija je sudio utakmicu Široki - Željo i nije kažnjen za krađu Želje i onaj čist poništeni gol na kraju utakmice. . Zbog ove utakmice svakako je zaslužio kaznu, jer je propustio podijeliti po 1 crveni karton na obje strane.
Na koju funkciju u NSBiH je izabran Vincent Tan?
Ma ima ih prvi predsjednik pa nadalje sve mali tanovci
Zna li neko zbog cega.
Vjerojatno zbog toga sto nije dao drugi žuti karton Kallasiju i što nije dao direktan crveni Sesaru kada je nasrnuo na Barbarića.
@Norvežanin gledo sam tekmu ali ne cijelu a nije se nesto ni pisalo pa kontam da sta nisam propustio.Nek samo kaznjavaju supke,dosta su nam sudije doprinjele ovakvom stanju u fudbalu a lopatom uzimaju.