Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bijednici jedni, da vas hoce u barazu izbaciti volio bi nego pare !!
Ili Franuska...pa mogu davati i 2 gola a ne 1... Platini okrene broj ili dva i eto im ga :D
Sugavi su ovi grci vazda bili dobice Island ko da gledam.
Island 0-0 Grčka Grčka 1-0 Island (autogol) NA KRAJU ĆE TAKO BITI
Eno juce bi veoma jak zemljotres u Grckoj, sta mislite zasto :)) Mi idemo ba dalje...a oni nek se tjese....kako im je Otto Rehagel otiso nisu zaigrali kako treba....ovo je sve pisanje uz vjetar!
kažu grci fizički će biti na utakmici s lihtenštajnom, a mislima u kaunasu. pa bolje im je da se spremaju za lihtenštajn, ionako su ih jedva dobili 1-0.
BiH je tempom slomila Slovake u drugoj utakmici.Mislim da tako treba igrati i protiv Litvanije.Oni ne mogu pratiti onakav tempo cjelu utakmicu. Grckoj sretno u barazu!
znam sad ce neki reci da baksuziram,da su i sudije na nasoj strani,da smo mi bolji itd a da li je iko pomisljao na to da bi ne daj Boze nasim ispadanjem u baraz umjesto Grcke mi automatski "pogurali" Francusku u nosivu grupu s Portugalom,Hrvatskom i Svedskom time bi oni automatski izbjegli ove jace ekipe za baraz.Mozda ce ovo zvucati kao jos jedna "teorija zavjere" ali ja se bojim da Francuzi ne bi sta pokusavali!?
Mahmoude, ne pod tramvaj...
Potrudite se vi da Lihtenstajn dobijete,pa onda pricajte nesto.
zelim im svu srecu u barazu i da dobiju susjede HRVATE da ih ovi poderu,tako da u Brazilu budu i Hrvatska iBiH ...... Naprijed ZMAJEVI KOLJI LITVANCE ZA KURBAN....IMA DA GORI SVE
Ma njih ce opet snaci sreca,dobit ce Island ili Bugarski. da hoce s francuskom igrati,pa nek ih onda snade sreca.
cuj ukoliko Bosna pobijedi ccc mislim HELOUUUUU
poderace vas neko u barazu da niste ni svjesni ,odavno jace ekipe nisu bile u barazu kao ove godine , portugal,francuska,svedska,ukrajina,turska,hrvatska , koga god dobijete odrat ce vam kozu s guzova djubrad grcka
I oni će na kraju dobiti Island..
island nije odavno imao bolju ekipu , igraju ofanzivno a to je ono sto grcima ne pase , njima gode repke koje se brane protiv njih tako da oni kad daju jedan gol taj gol odbrane lagano do kraja ,mislim da bi ih i island namucio pravo.
Ukoliko rijec nije potrebna...vi se gospodo vec u barazu.
A njima baraz je, a njima baraz je Za rucak giro je i njima baraz je...
Ma ne zaslužujete ni baraž...1:0 pobjede to ne zaslužuju.
i 1-0 pobjede su pobjede a ko i malo duze prati fudbal to zna da grci uvjek igraju na 1-0 i jedva odu na neko prvenstvo gdje uvjek briljiraju.. samo da mi dobijemo litvance a oni neka ganjaju tih 1-0 i u barazu
Cuj demantovali, jok eto priznace mito LoL :S
UEFA I FIFA su u prošlosti odobravale ovakve podsticaje ekipama, ne gleda se kao mito.
Prošlost je prošlost :)
dabogda ispali i u barazu sugava nacijo