El Clasico obilježen i politikom
37
Katalonci na Nou Campu tražili nezavisnost od Španije
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma najbolje da se svi odcijepe od svih. Pocnimo sa Istrom, koja veze nema sa Slavonijom. Dalmacija je defakto drugi svijet od Zagorja. Kosovo treba prepolovit. Vojvodina nek ide. Jug Francuske upropastava sjever. Njemacka se treba vratiti na DDR i Zapadnu. Velika Britanija je federacija u kojoj Skoti, Velsani nisu ravnopravni sa Englezima. Irska se treba ujediniti, pa onda raspasti. O Bosni i Hercegovini je suvisno pricati. Quibecu se neostaje u Kanadi. Italijanski jug je rak rana sjevera. Cio svijet se treba raspasti do najmanjeg kamena, a po mogucnosti u tom procesu da se pobije oko 3 milijarde...
Idemooooooo i vrijeme vam je malo da se raspadate i vi kao nasa lijepa Juga:)
Sjoooo ove balavurdije zaljubljene u Cristinu i RM. Rođeni daleeeeeko poslije referenduma za nezavisnost BiH. Đeco, knjigu u šake i zagrijte stolicu, neće vam škodit\'.
je uz Barselonu, Barselona je uz Grad Sarajevo i Republiku BiH http://www.sarajevo.ba/ba/stream.php?sta=3&pid=10047&kat=2
Catalunya - 3000 godina stara država koja je u 20. st. Francovim/Hitlerovim bombama i agresijom natjerana da bude dio Španije. Genocidna Tvorevina - nastala prije 20 godina agresijom, masovnom pljačkom, silovanjem, progonima i genocidom. Smiješni ste Genocidotvorevinci a vi sarajevski šup.čići koji naše pobratime upoređujete sa Genocidnom Tvorevinom ste jadni.
Kako samo uspijevaš tako glup koristiti računar?
Treba prijatelje i pobratime podržati kao što su oni podržali i podržavaju Republiku BiH. Visca!
Jao ovih Dodikovaca, na sve strane zato i mrzim Barcelonu radih ovih separatista, podsjecaju me na Borac Banjlucki
katalonja ima pravo na nezavisnost itso ko i svaki kanton u federaciji imaju identicne ovlasti ZE-DO republique
prije će se katalunja odvojiti nego titula na kosevo
pa catalonja je postojala i prije 100 godina,i imali su nekad nezavisnost.a posto su ekonomski jaki ,normalno nisu toliko ludi da im sva lova zavrsi u madridu koji je malo malo pa u krizi. a ovi iz tkz rs nek se ne porede sa catalonjom koja je i prije postojala ,dok je tkz rs tipicna vjestacka,nastala na masovnim grobnicama,logorima,etnickim ciscenjem.
ovi Katalonci sad dodju ko naši Slovenci :-D
rs-catalona
samo se koljite bando
http://www.facebook.com/pages/Hotel-Vla%C5%A1i%C4%87/149394341757465 Poštovani, Uskoro ćemo organizovati nagradnu igru za naše vjerne goste kao i za one koji to žele postati. Zato Vas molimo da pozovete i svoje prijatelje na ovu stranicu kako bi mogli učestvovati. Uživajte u zimskim radostima uz hotel Vlašić :)
što se ne odvojište prošle godine pa ne bi pao na kladionici
separatisti, isto ko republika srpska.