Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pejovic u talu sa Vicom bio 100%
Zajedno sa Vinkom
Kasno Marko na Kosovo dođe, da ste uradili ovo dok smo imali prednost sad bismo vas slavili, ni Vico ni Borac ni Dodik nam ne bi mogli nista. Ovako, snosite posljedice.
Ako sutra, ovakvi kakvi jesmo -citaj potkupljeni i smušeni, uzmemo Kup, to znaci da postoji dogovor Saveza -Borca i FKS o primoranom ishodu nase lige. Ako Borac uzme Kup, onda zasluzeno ! Politika ce nazalost presuditi...netreba nam to. Mtel sponzor lige, ne i Kupa?!
Ovo je dokaz da je premijer liga nastimana. 100%
Da da.. i sad tek o svemu tome govorite.. Treba vas sve otjerati i sutra kad izgubite Kup izgovor ce vam biti upad navijača!?
Pejovicu mrljo mrljavi, ti si glavni krele u gubitku ovih bodova hebo li ti i Vico i Borac najmilije!!!!
Podapinjali noge kolegama?
reci jim kasume
ma mrš!
Eto a ja vam govorio da Pejovića treba marisat kakav Hodžić.
Hebo Vas Sušić Tin Rin Ton...noga u ghuzicu i tačka..najveći promašaj u zadnjih 10 god.u Sarajevu.Svi ste Vi krivi za dešavanja u FK SARAJEVO..PRAVITE SE LUDI MALO...40 GODINA NAVIJAM ZA MOJE SARAJEVO,A GADITE MI SE STA RADITE OD KLUBA..SV7 ĆE TE VI NESTATI A MOJE SARAJEVO ĆE OPET BITI GIGANT❤...MARŠ!!!
od divova ostadose Sabrina i 7 patuljaka
Hajde ne rise štrunfu.
Ostani silent...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trebalo je pjevaca postrojit prvog, j**o mu pirlo mater seljacku, dva pasa nije dao citavu polusezonu
Hajd sto je kod mog Zelje raspad, al kome i kod vas izgleda isto..... Samo sto je kod vas usminkano da imate a ione, kamione a vi trofaci..... Mislim da je i kod vas puno velikih problema i da je ovo pocetak.... Iako vas ne volim ipak uvijek imam na umu onu staru gradsku bez jakog Zelje nema jakog Sarajeva i obratno!
Kasum i Sabrina se upetljali u politiku sa Trojkom u KS i vise vam klub nije vazan . Odlazite iz kluba Kasume i Sabrina sikter
Jeste nasli nekog cetnika da okrivite sto ste nesposobni ?
Valjda ce jednog dana moje dijete docekat da gleda mog Zelju il naseg rivala Sarajevo bar u Ligi Evrope..
👍za komentar komšija