Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde mala spusti se na zemlju, hoces prava za pedere i lezbejke, hoces za zene, iskukiraj
Malo samokritike. Poštuje puno više od Klix-a. Prijateljska utakmica Želje protiv regionalna je vijest na Klix-u, a što ste dosad pisali o Svjetskom prvenstvu bile su uglavnom objave sa Twitter-a. Nijedne riječi o utakmicama dosad, a danas se igra finale.
2016. godine ženska fudbalska reprezentacija Australije izgubila je 7-0 od U15 dječaka jednog australskog kluba. U15! Zato su finala u istom terminu, zato što ionako nije zanimljivo gkedateljima pratiti ženski fudbal ako već postoji muški.
@Trump2020 Da malo pratiš ženski fudbal vidio bih da tu ima puno zanimljivih utakmica i fantastičnih poteza koje ne možeš vidjeti ni muškim utakmicama. To što gube od muškaraca je logično i normalno.
Nema. Na nivou jedne dobre amaterske utamice, i to je sve. Ne znači da nema dobrih fudbalerki, ali uopšte utakmice izgledaju kao amaterske.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ženska prava nisu bitna na ovom svijetu. I ovo sto imaju, to su dobile da im se malo oci zamažu i da se smire. Kada ne budu pravile razliku, tada ce se i gledati. Sada nema prefiksa MUŠKI fudbal. Zna se, fudbal je fudbal. Kod žena ima ŽENSKI fudbal. Ako je tako onda eto vam ga nek vas gledaju žene...od kojih je možda 5% zainteresovano u sport na svijetu.
Da klix nije pisao avaj post nebi znao da ima prvenstvo za zene. Uglavnom kad je musko prvenstvo vidimo to na TV , na proizvodima na tramvajima. Nije pitanje FIFA nego firme ne postuju zensko prvenstvo.
Zanemaruje zato što bi vas Mladost Doboj Kakanj pobjedila. To je realno stanje.