Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Topalko
Ma sta mi pricas za teren?
sto rek'o Osim jedne prilike, nije lako u premier ligi, na ovakvim terenima...:-)
Teren kukuruz čemer
Sarajvo do groba!!
a ismijavali zelju zbog Grbavice, e moji pitarcici pa nek da kosooki koji milion za stadion...
Pa oni i nemaju stadion zato se i nebune kirijasi
Istinski mi je zao Sarajeva sto nije imalo srece sa protivnikom ali isto tako ako se realno gleda od kondicije, uigranosti ekipe pa sve do sopstvene ulige svakog pojedinca na terenu ima tu jos puno puno ne dovrsenog posla. Igraci Celtika su bili kondiciono odmorniji na kraju utakmice nego ovi Sarajeva na prvom poluvremenu.Kod prvog gola covjek sutira pored 4 - 5 statickih igraca Sarajeva dok za druga 2 gola 50 % je vratarova krivnja koji je morao izletom intervenirati direkt u noge.
Ovi sa Sadake Arene sa dresovima NO1 pukoše od ljubomore. Bolje im je nek se zavuku u mišje rupe zajedno s onim kome duguju skoro pola miliona maraka
Da ste izgurali poluvrijeme sa jedan nula bilo bi drugacije al opet niste se izofirali, mozete bit zadovoljni igrom nema sta ..
Bravo moje Sarajevo!