Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta je trebao? Je li trebao da ga pocne tuci kao ona zenska iz Zeljeznicara? Odusevili region? Vi ste mene odusevili novinarskom glupošću....
Jednom sam rekao ali opet cu ponovit, jebes ti drustvo gdje je svaka normalna ljudska reakcija ekskluzivna vijesti
To je napravio da bi bio u centru paznje. Mali ljigavac koji i ne bi mogao igrati da nije platio i da mu Jaha sipac nije u rodu.
Šta ti je budalo naivna, malo se raspitaj pa onda dođi i seri o necijem uspjehu. Momak je prvotimac akademije Sarajeva, prije par mjeseci je bio u Freiburgu na probi i prosao je, ocekuje se transfer. Momak je jedan od najboljih mladih igraca u BiH. Da nije i ovo sve namjesteno i placeno ? Istina, ima dosta takvih slucajeva al ne mora znaciti da su svi takvi. Opet kazem, provjeri pa seri. Lijep pozdrav ;)
Slusaj kiflice on nema nikakvih sansi da igra u Freiburgu, samo je bio na probi na kojoj nije prosao da je prosao znalo bi se vec. Eto kiflice ja provjerio i usput serem tebe.
Bravo mali svaka čast
Ja mislim da se admin razocarao sa komentarima na ovu vijest 😂😂
Momak od sveg srca ti zelim veliki karijerz!!!
Ma Šiptarluk obični. Šuruju sa najvećim zločincima moderne historije a ovamo kao smrtni neprijatelji ccc.
klix i klixovi članovi na aparatima, više bi ih obradovala vijest da su se potukli
Naravno da mu je pomogao kad je covjek stranac Rijad Saiku.
Tačno tako. Staro bosansko prezime Sadiku???
Jesu nas udesili po svojoj mjeri. Svaka nam čast što smo si dozvolili ..s. ? ? ? Sasvim logičan, normalan, očekivan i poželjan postupak nama se predstavlja kao S E N Z A C I J A . . . ! ! !
Cigan pomogao ciganu!!! Nije bosnjacic priskocio u pomoc
Ujedno i igrač FK Sarajeva ali naravno ovaj štrumf to neće napisati. Jesi jesi, kao i pola klixovih novinara mitomana.
I o kojem se igracu radi? Naime, sredinom prvog poluvremena povrijedio se reprezentativac Srbije Slobodan Tedić. Mladi Orlić morao je van igre, ali nije mogao hodati pa mu je u pomoć priskočio kapiten naše selekcije Rijad Sadiku.
Nikada ovo pravi Bošnjak ne bi uradio. Vidi se da je siptar mali. Mi ne zaboravljamo kakvo zlo su nanijeli ti bolesni umovi.
e moj roberte!
Sport je to, to je, nažalost, jedino pošteno danas.
Nije bitna nacija bitan je potez momka. Svaka cast.
Sta djeca znaju... Nadoci ce im... Život je pred njima...
ne kontam zasto je to toliko znacajno,obican sportski gest