Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je tu Jimmy Flo Hasselbaink?
A koji su se parametri uzeli u obzir kad su racunali ovu statistiku.Kane moze biti vrijedniji od Mesija i Ronalda kad navedeni budu imali 40 godina ili kad slome obje noge
CR je neprocjenjivo bogatstvo.
To je isto da ja istrazujem!
Po kojoj statistici procijenjujete vrijednost,Mesi vrijedi bavr 100mil vise od ronalda a ne kanea.
De dobri ljudi iz svice nemojte se zajebav$&). Nidje veze prije svega uzimaju u obzir dobar posao koji su klubovi napravili kao Bayern kad je doveo Levi-a ili ovaj isti Kane pa naravno da je ulazna cijena 0 kad je iz omladinskih redova spursa dosao u prvi tim. I sad ga to pravi najskupljim igracem? Nidje veze. Neko je ba platu primio za ovo smece od statistike.
Kakve veze ove kalkulacije imaju sa vrijednosti igraca?Jasno je da su najvredniji odn. najvise treba novca izdvojiti za Ronalda i Messija. Opet klix ne barata pojmovima, po obicaju...
Cuj Kane vrijedniji od Messija,cista glupost...
Ronalda nema na spisku jer ga je nemoguce procijeniti.
Ma nidje veze, pa vrijednini je Salah od Kane-a, a zna se ko su prva 3 voljeli ih ili ne messi ronaldo i neymar...
Na toj listi Edin Džeko vrijedi 59.6 million €
Ovo je totalna smijurija, statistika je tolko glupa da nije ni cudo sto sam jedva imo dvicu
totalna glupost! ima vec vise godina da vrijednost igraca premasuje sve procjene, zapravo igrac je vrijedan onoliko koliko ga klub zeli platiti!!! samim time, ne vjerujem da bi neko zelio da plati Kane-a vise nego Messija (i ako nisam ljubitelj malog)
ali ukurcu da ronaldo nije medzu 50 sve zivo osvojio....
A gdje mate yayalo