Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Kakve veze imaju Džeko i čileanski rudari?\" dolaze is yebene zemlje?
Wikileaks procurio informaciju da sa-x namjerno objavljuje ove clanke o Dzeki da bi dalje isprovocirao reakcije nervoznih komentatora. Veza izmedju Dzeke i cileanskih rudara, sudeci iz fotografije, lezi u tome da Dzeko mase desnom, a rudari lijevom rukom.
obojica mashu
Smilujte se molim vas dosta nam je doooostaaa! Dosta nam je sto smo vas vidjeli neki dan sa onim ambasadorom, sad znamo kako izgledate pa smirite se malo,lakse tooo!
\'Taće Bajern
Jarane, zamisli 360k KM sedmicno. Svaki ponedjeljak imas 360.000KM vise na racunu. Ja ne bih to stigao ni potrositi. Svaka cast Dzeko, zavidim ti.
smoriste i boga i narod sa njim
sve mrtvo sve zivo sestru majku sve sve sve ovima sto pisu kako je sa_x dosadan sa clancima o dzeki. ako mogu svi evropski mediji govoriti i pisati o njemu ovih dana, sto onda ne moze nas bosanski, sarajevski sa-x. najezio sam se kad sam vidio da su prva tri clanka, sva tri o dzeki. tako i treba. dabogda atomska roknula ovdje i pobila ove bolesnike kojima smetaju clanciu o dzeki jer po citav dan istiskaju bubuljice za kompjuterom i bale po ovim forumima. dabogda rak dobili sutra, i n1h1, majke im i sestre pomrle dabogda. dzeko, balkanski fudbalski kralju, sve najbolje.
Dzeko haj\'d mi posudi 20000 vraticu ti kad mognem 0.o
hahahha ode dzeko u rudare hahahhahahhaha dzeko trebao bi se ti pocet drogirat
http://sphotos.ak.fbcdn. net/hphotos-ak-snc4/hs997.sn c4/77044_167113029983985_167 110073317614_486030_3578148_ n.jpg 0 0
Ima veze, kako nema. Saxovci u dogovoru sa Torabijem poslali Gomezu paket vode, i covjek poceo davati golove. Pored toga nindza kornjace su iskoristile svoje moci preko Torabija i spasili rudare. A vrhunac cijele price je transfer Dijamanta Dzeksona u Citi. Sve je to Torabi vidio svojom vanzemaljskom moci, trljajuci sifone i prodajuci vodu sa vrela Bosne.
ZA SVE JE ALIJA KRIV....
Zeljno iscekujem sljedeci clanak o facebooku... Ne mogu spavat od iscekivanja...
Kakve veze imaju igraci Torpeda i čileanski rudari? I jedni i drugi ostali su bez hrane pa su im slali male obroke samo da prezive.
naprijed džekson on je najpoznatiji bosanac na svijetu a možda i šire .NADAM SE DA ĆE TRESTI MREŽE ČEŠĆE NEGO U VOLFSBURGU.NAPRIJED DŽEKSON.i umjesto što svi pišete kako vam je dosta vijesti vezanih za džeku ustvari bi se trebali ponositi šta je jedan bosanac uspio.BRAVO DIJAMANTU
E.B.o vas sto pisete glupe komentare...Dzeko je kralj..najbolji je...vi sanjajte kad ce te otici pogledat premier ligu..a kamo li zaigrati.. Uz tebe smo Edine,titula najboljeg strijelca proljetnog dijela engleske premier lige..Oni ti ga puse EDINEEEE EDINEEE..:))