Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niz od jedne utakmice???
Navijam za Atletico od ere Hibica. Cholo je digao klub na najvise moguce stepenice i jedino je losa sreca sprijecila da uzme sve zivo odnosno i ligu prvaka. Atletico je sada klub koji moze dovoditi skupocjene igrace sto tjera trenera tipa chola koji je prije svega takticar i motivator da igra nesto drugo sto njemu ne odgovora .Odnosno ne zna se se prilagodi igracima koje ima. Ja sam siguran da ima najbolji sastav u ligi i ove sezone su odigrali najgoru sezonu od kako je tu.
Murat Šaran je igrao za Levante
Ne žale se na cjene i plate igrača nego trenera ?
Ima kvalitetne igrače , dobro plaćene i opet ušljo forsira autobus igru , nikakav trener a namlatio se para ko blata.
Ma plasiraće se u Ligu prvaka 99%, jer nemaju neku konkurenciju u borbi za top 4. Meni je veća dilema kako on može igrati svoj zastarjeli sistem, kad ima predobru ekipu za nekog defanzivog nogometa od prije 10 godina.