Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko je htjeo mogao je doći, među navijačima Sloge je bilo navijača Iskre, samo što se trebala karta nabaviti ranije. Zar ovakvoj priči trebaju svađe i prepirke, glupost. Svaka čast gradu, klubu, navijačima oba kluba. Ideššš Sloga :)
Savez u kolapsu, jedna Bosna Sarajevska u kolapsu i ispada iz premijer lige, i onda ovakva prica. Lijepo je vidjeti da sport zivi i da je raja ta koja ne dozvoljavaju da izumre. Svaka cast Slogi na radu i trudu. Gornji Vakuf-Uskoplje zivi za rukomet i napokon su dobili normalne uslove za rad, nadam se lijepoj prici i u buducnosti. Bit ce lijepo gledati utakmice ozbiljnijeg karaktera u ovakvoj atmosferi ! Sretno u premijer ligi !
Sretno Sloga!
Gledao utakmicu na City tv, ne zna se koja je ekipa gora, sreca i navijaci bili na strani domacih. Prvo poluvrijeme egal, drugo kad je Iskra prestala igrati odbranu ovi se odlijepili. Ljudi sa krila mase zicere u 10 navrata.
jebaji ga ipak je ovo druga liga :D a za ovoliko navijača mnogi bi se BH timovi i postidili :-)