Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi bi komentari tek bili da je Real Madrid u minusu 90 miliona nakon transfera.
Pa gdje je tu sad onaj finansijski fer play
@LongLive Ne znam koga su unovčili ali znam koliko su potrosili na Nejmara i slične i tako svake godine
@LongLive MA samo nek se oni igraju, nista je protiv nemam. Samo onako mi se ucinilo da puno vise dovode nego li sto prodaju
Barca kupila po sastava za 120 miliona, a MANU platio Pogbu haman isto toliko. Vidi se da su poceli pametno radit. Imaju odredjen broj zvijezda u timu i lagano popunjavaju mjesta gdje fali, dok neki imaju vise zvijezda nego sto treba, pa ih nigdje nema.
A većinom mladi i perspektivni igrači :) Andre Gomes (23), Lucas Digne (23), Paco Alcacer (23), Samuel Umtiti (22), Denis Suarez (22), Jasper Cillessen (27) ; doduše on je malo stariji .. u suštini pravi se ekipa za naredne godine.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobar igrac, al napravio je pogresan potez... sjedit ce na klupi , propast ce ko arda turan...
Decko je dosao da nesto osvoji. Dobice on adekvatno minuta, i to odmah poslije repke dok se Neymar odmori i vrati. Samo s Barcom moze nesto osvojiti, plus bolja primanja, a prva zamjena za 3 najbolja napadaca... not bad ;-)
@tuzlak478 ajde kad si tako pametan objasni kako ce igrat u barci??? neymar suarez i messi su naprijed, paco je centarfor, nema muda da moze igrat, jedino ako se suarez porijedi.. i doveli su ga da imaju zamjenu za suareza.
Munir je dobro krenuo na pripremama, nadam se da ce biti dobar u Valenciji pa da se vrati.
heyyy
i prosle godine je bio dobar na pripremama al kad poce sezona....i ja se nadam da ce se za godinu dana vratit kao kompletan igrač
Transferi za 10
nista zvucno al dobri igraci