Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
50 hiljada palestinaca je ubijeno, a vi objavljujete tople ljudske zidovske price o babuskarama
brate to klix radi po instrukcijama marfija a svi znamo da je jenkijevskim demoNkratima zivot jednog jevreja vazniji nego zivot 30000 Palestinaca
pardon 50000*
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Definitivno se blizi kraj svijeta. Zidovi smatraju da su jaki i da je “momenat sad”. Medjutim, mnogo grijese i mnogo se o nevinu djecu grijese…
Jao jeftine propagande. Ne bi je Hamas povrijedio i da nije spomenula Messija. Hamas se prema zatocenicima ophodio humano za razliku od Izraela. Hamas je za Izrael i ratnog zlocinca Benjamina Netanyahua smislio humanost.
jbt čuj u fazi produkcije, a 38.000 ubijenih su u fazi raspadanja bravo svjetska elito
Boli nas kuvac za njihove price nek se maknu iz okupirane zemlje
zidovska smeca
Klix za šamara!
jedete g
ikurac me zabolje
Mali retardirani cifut niskog rasta mi se jos vise ogadio nakog ovoga.
Jel ti se gadio kad je donirao siriji, a poslije toga i turskoj kada su bili zemljotresi?
Ovako su svi civili zavrsili sto se tice hamasa, a oni koji spletke prave sami ce u njih upasti
Pravi otmicari.
Ženo je ona ista natanjahu
Došli ljudi kao da siju smrt, ušli tako krvoločni u stan neke babe i pričali o fudbalu? Jel vi mislite da je neko toliko glup? Gledaj ove fotografije montirane. Ovo nije ništa drugo do novi 11. septembar, a s ovim pričama i fotografijama izgleda kao parodija nekog filma.
Kako divna prica! Znaci ovi Izraelci su vec duboko i u nasim korijenima. Cista propaganda! Ubili 20000 djece i vi nam servirate ove price. Treba da vas je stid! J… vas Messi!
Jao, ovo je čista emocija, ako nakon Klixovog članka ne puste taoce ne znam kad će.
Citam i ne vjerujem kakve gluposti citam
Nas narod je magistrirao ovakve propagande.. za Bosna dobro sve.