Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za vrijeme guardiole ronaldo nebi imao mjesto u Barceloni, ne zbog kvalitete ( on je jedan od najboljih svih vremena) nego zbog stil igre.
Nema smisla sad na to tako gledati, davno je to bilo, bile su druge okolnosti.
Sad su svi mogli, Barcelona, Real, Arsenal, pola Italije, jedino se Njemacke niko nije javio. Jedino se Manchester javio nakon prijateljske upravo sa Sportingom i u pola sata završio transfer. Nego eto.. mogli smo, ali nismo haha
A ko kaže da bi se razvio da bude igrač kakav jeste danas pored svih tih velikana na krilima u Barsi?! Ko kaže da bi on i Messi ostvarili ovakve pojedinačne uspjehe da su zajedno igrali. Nekad stvari jednostavno trebaju biti kakve i jesu.
Šta ce placko
Da su ga kupili( a nisu) sjedio bih na klupi jer se Lessi sve pita u klubu, nazalost
@ALEX_MANUTD , messi se toliko pita da ni klub ne može napustiti kada on hoće. Također, da se Messi šta pita , Suarez bi i sada igrao u barceloni
Imaju najboljet svih vremena.
najboljeg*