Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvu bi tek ekipu imalo Rimsko carstvo. Bufon / Neuer Lahm, Kompani, Ramos, Ivanovic Pogba, Xabi, Iniesta C. Ronaldo, Ibrahimovic, Robben I poduza klupa :D
@neednolog rimsko carstvo i danas postoji. Samo sto je promjenila ime u republiku prije 2000 godina
@neednolog a tek osmansko?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne zivi se od proslosti.... Sastavite je opet
@Duke Togo ja se ne sjecam niti jednog igraca iz troje, pusti jugonostalgicare da se zabavljaju
Ne znam za ovu formaciju, ali hajde, neznanju nikad kraja. Ono u sto sam siguran je da bi do sad imali titulu svjetskih prvaka i bar jednu evropskih. O kosarci, rukometu, vaterpolu ... Da i ne govorim. SILA!
Jugonostalgija!? Zovite to kako god hocete. Nostalgija je to za jednim boljim vremenom u svakom pogledu. Vi koji ne znate kako je to bilo ne znate sta ste propustili.
čuj džeko i lovren u ekipi xd
jos jedan od clanaka retardacija level pro , koga ba briga kako bi izgledala i koja je bit ? Bilo , proslo , razjeba se i nikad se vise ne sastavi , kraj .
Nikad više u pakt i državu sa susjedima!
@BosmalBoyy2 Odo ba spavat. Kakav si mi?
@BosmalBoyy2 Ma mjera. Chill na raspustu i lagano.. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jao, ko nas bre zavadi?? gonite se vise i vi i jugoslavija, ne živi se od prošlosti.
Handanović ispred Begovica!?
Tri igraca Intera
Koja glupost vise zamisljat kako bi bilo kad bi bilo..
Jebala vas jugoslavia...koga boli kuraz više za nju...bolje napišete kako bi izgledala bosna da nam komšije nisu opjačkale i poubijale sunarodnjake zajedno sa četnicima iz srbije...jebalo vam bratstvo i jedinstvo mater...
Ti si prirodno glup ili je to dugogodišnji trening?
I izostavili Jana Oblaka , Slovenackog vratara i vejrujem jednog od 5 najboljih goilmana u svijetu.
Meni je recimo zanimljivije naparaviti neku virtuelnu ekipu od svih igraca rodjenih kod nas (u BiH). Ovako i SSSR moze imati Mikhitariana ili Hamsik i Cech mogu biti u istoj postavi i da ne nabrajam dalje. Proslost je dobro samo onoliko koliko covjek izvuce pouka iz nje; okrenimo se buducnosti.
Ne moze Dzeko vise ni u Vrbanjusi igrat... kralj promasaja
fadil, kaj se tu dogaja? Pa jel ucestvuje ta Jugoslavija na euru, fakat nista ne kuzim....
Jugoslavija je bila uspjesna drzava 70 godina. I bila je dobra drzava. Kad bi se Bosna ekonomski priblizila srbiji i crnoj gori malo vise, ne bi se zabavilo da se i Hrvati nebi poceli priblizavati. Tek onda bi Slovenci zapomagali da i oni udju.
Bila je to jaka država sa jakom partijom i ratom iza sebe. Sve ostalo je obmana. Na kraju su joj "poraženi" ipak dohakali.
@liberalism ma marš u pm,nikad više sa četnicima...