Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@real potpisujem u halluu sa realom
E moj Ronaldo...sto ode iz Manchestera...kad ces ti opet vidjeti cetvrtfinale!
Ovaj bar ne place svako kolo.
ovaj momak je ekstra igrac..veoma prizeman i karakteran.jedini igrac kojeg cijenim u realu uz kasiljasa,raula i gutija.Bice Kaka nesto o tebe ako odes u pravi klub.
ono sto razlikuje ronalda i kaku je sto je kaka mekusac i 50%muskarac dok je ronaldo pravi muskarcina..
....da se obratio reisu cericu real bi igrao finale ovako bacaju pare
Jel\' se obratio Reisu cericu???
Neko rece da je do trenera, ako je trener kriv onda bi volio znati kako to da je uvijek trener kriv pa Realu je 6 godina 10 trenera bilo pa nista...moj HAMZA krivi su oni koji toliko para bacaju. Imati 4-5 solidnih znaci srednje kvalitete i 4-5 vrhunske i to ti daje rezultate jer tu se stvara iskustvo kolektiv kao znacajan faktor te uspujeh dodje na osnovu ovog dvoga a i kvalitet je unutar te mjesavine a ne ko Real pokupovao zvijezde gdje se takmice koce dati gol i gdje misle da ih se boje protivnici cim im vide ime...ccc...Mrzim Real i svaka cast Miraleme dabogda bio najbolji igrac svijeta nekada.
HALA MADRID
koliko si puta kao veliki navijac reala gledao taj tim uzivo
finale: Barca : Lyon...1 : 2 (Pjanic 43 min, a ostali golovi: sasvim je svejedno) pjana ce im \'ebat majku...
E moj Kaka.. Eto ti Real.. Jes\' i Milan satran od Man UTD-a, ali Milan nije potrosio 300 miliona vec 15. Koliko para toliko i muzike.. A Realu ocito ne lezi ta poslovica..
pricace ti Pjanic kako je bilo.
ma ovi deccki ko da su kod nadrealista uccili padanje u kaznenom xD bacaju se van ssesnest metara xD nek im neko objasni malo xD eto vam galaOUTikosi xD
Realovi navijaci uvijek oprastaju ali nikada ne zaboravljaju. Kaka je sinoc bio raspolozen ali Pelle ga je zamijenio, jbg do trenera je koji ne zna svoj posao. 6 godina primamo izvinjenja i uvijek oprastamo ali uvijek sve teze i teze.