Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaka veliki majstor, umjetnik. Kamo srece da nikad nije ni bio u Realu. Propale su mu 4 najvaznije godine karijere. Dobro je da se vraca, ali je on vec u kategoriji veterana, gazi 30-te.
i 101 :)
predobar igrac al propo u realu a sad polako dolazi sebi murnjo ga skrsio isto ko i sevcenka kad je preso u celzi i propo murinjo je gad kakvog nema na planeti taj bi i givit pokvario koliko je samo dobrih igraca je unistio najsvjeziji primjer huan mata