Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ni ja rostilj bez cevapa,AL SVE JE MOGUCE moj kaka
Tvoj odlazak u Madrid, kao što važi i za neke druge igrače, je loše uticao na tebe...
Ozil, Calejon, Kaka, Robben i drugi svi procvjetase.
Özil je u Realu bio sve bolji i bolji.Tako da Lulicu tu se ne bih slozio sa tobom :D
Gledaj Kake igračine a fol on igrao s Realom ligu prvaka, jest al na klupi sjedio i šta ti sad fali s Milanom ne igrati isto je to ;)
Ako ne otjerate Allegria boga mi ćeš morat zamisliti Milan bez lige prvaka pa čak i EL. Seria A je ove godine pravo jaka i puna dobrih timova . Ima ih najmanje 5 koji su trenutno za klasu bolji od Milana . 1. Roma 2.Juve 3.Napoli 4. Fiorentina 5. Inter Iako sam navijača Milana ovo je realnost .
Upravu si al vjeruj da nije toliko ni do onog allegria. Brate, ekipa ko ekipa nam je prelosa. Nek onaj fasista da koju paru i za transfer *** li mu sve a ne da guzi kurve i ganja se po sudovima *** mu sve. Ima 1000 godina a derneci ko momak ccc O:)
Pa ekipu pravi trener , zar ne ??? Isključivo Allegijeva zelja je bio Matri koju mu je uprava i ispunila u nadi da će kloc napokon potrefiti sa napadačem nakon 600 fula . Nediraj nam predsjednika . Imamo najvećeg mangaša od svih predsjednika . Dok je on bio posvećen ekipi derali smo sviju al jbg malo se umorio . Nije više tako mlad da moze obavljati funkciju predsjednika kluba , premiera Italije i pored toga zivjeti sa 5 zena :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Milan ce ostati nakon dugo vremena bez lige prvaka
Eee moj Kaka nema to veze sa tim jel ti to mozes ili ne mozes zamisliti.. Treba zasluzit :)