Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Kajkute glupane, nek si osto u Zenici. Odatle neces nigdje maknuti. Ovako si imao priliku da te neko u Europi zapazi, a i u Premijer ligi cete uvijek lakse pronaci u GIGANTU sa Koseva nego u malom Celiku. Kakva pamet, takva ti i karijera.
U gigantu se mogu samo zapaziti igraci koji se muce sa amaterima iz San Marina...a Kajkut nece u takve da se blamira ;)...Trpat ce vama Sale opet dva tri komada ... Pustili ste Saida, Torlaka i Hadzica, htjeli ljudima smanjit primanja, eto koliko pazite na svoje zvijezde...ajd zdrao
Jadno. Uvlace mu se u pakas I prave od njega legendu, a do juce htio da se ispali bilo gdje iz zagadjene Zenice. Tipicni zenicki jad.
Nek ste se vi pitari pojacali Mahirom Karicem, mrs ba dusmani.
Kajkut Sasa ponos robijasa RZ88