Muči se s naglaskom trenera
6
Kagawa: Ne razumijem nijednu Fergusonovu riječ
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovim je ustvari pokazao kolika je njegova kvaliteta. Naravno da zna da je svaki protivnik težak, ja evo živim u Bosni i opet znam da je tako.
pametno zboris mlado momce biceš ti strasan igrac samo naprijed
počni ti njemu drmat\' na japanskom da vidiš kol\'ko će on tebe razumjeti...
Simpatican lik ovaj Kagawa
Shinji majstoreeeeee
jako dobla liža
hing jo hiši ća ching chong ching godzilla !
Odigrao dvije utakmice za ManUTD i već zna da je svaki protivnik težak?! Zanimljivo. Shinji, svaka ti čast...majstor si, ali ne treba ti to \"lizanje\". Pogotovo zbog toga što si igrao u Borussiju koja je pojela sve prošle dvije godine...zato možeš i govoriti u razlici između vodećih timova Bundeslige i \"ostalih\".