Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno da momci koji nisu dobri Sarajevu i Želji obavezno prosperiraju u Zrinjskom ?? Vjerovatno ne plaćaju pinku tj ne odazivaju se upravi ??
Kadušić je majstor i dobiti će poziv u A repku, a kasnije će u Ligu petice... momak ima kontinuitet. U Sarajevu se nije naigrao jer su tražili pare Ibraković i ekipa... Sretno majstore...
Ovaj momak zaslužuje poziv Prosineckog u A reprezentaciju BiH.Prosao je sve mladje selekcije BIH, a ionako nemamo zamjenu na desnom beku za Todorovica.
Cuj lijeci bek, dragi "novinaru" Kadusic je bio i ostao desni bek.
Ovaj da šeširom isti boban rajović
@sabane, a ko ti je taj boban rajovic?????