Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vi vidite moj susret s mojom djecom nakon 2 mjeseca provedena u kamionu kad se vratim kuci 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ko da je iz rudnika dosao jbt i donio koru hljeba kuci pa da se rasplacemo
Sjecam se prve utakmice Dzeke u reprezentaciji protiv Turske, pa onda njegove igre u Wolfsburgu...sve obaveze sam ostavljao samo da bi njega gledao. I vidjeti kako je ostao vjeran sebi i da ga slava i pare nisu skoro nikako promjenili je ono sto bi svaki igrac trebao da pokazuje mladjim generacijama. Vec sam tuzan znajuci da se blizi vrijeme da ga uskoro necemo vidjat u repki i na terenu.
Kad sve izvagas.. djeca su najveca sreca 👍
Ne rade vam linkovi
Amra se neće smiriti dok ne primi još jedan zgoditak.
Sve najbolje u životu Džeki i njegovoj porodici. Hejteri, zabavite se svojim životom. Bili vas kuki kako njega zove njegovo dijete.
Mora se priznati da je Edin ozenio lijepu zenu, koja mu je rodila preslatku djecu.
Umene komsija prodaje sirce od jabuke
Usrah se
Nemam protiv Dzeksona nista, ali Mesija ovako ne prate argentinski mediji. Ocit placeni clanak svski dan
Za razliku od ostaliuh tata koji nemaju ljubav svojih porodica, niti dirljive susrete sa svojom djecom.
Ok fina slika sa djetetom, ali takve silne slike sa djecom po netu ne bude baš neka osjećanja kod nas u kasnim 30tim koji neće imati djecu jer nemaju mogucnosti, a nemaju ni para. Lako je milionerima, ma bilo kome ko ima djecu. I nisam jedini..oko 30% ljudi u BiH su poput mene. Dzeku volim najvise vidjeti kad zabija za repku i to je to.
Jao gluposti...pa nije ti on kriv.
Suza mi kanu jbt
Takvo preseravanje! Fuj