Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno najveci !
@Gig4nt Lionel Messi.
3:0 pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Fali ti Hasetov turnir pasa moj 😉
Ma kakakv Ronaldo ba aggahaha
ego triper
Velika legenda! Da bi bio veliki sportista treba biti veliki čovjek. U paketu to ide! On sve to ima za razliku od mnogih. A ovi koji ga pljuju mogu samo plakati u svojoj bijedi :)
ko njega *ebe.....
To je taj Cristiano Ronaldo, najveci musliman sportista svih vremena!!
messi je institucija jer profesionalni fudbaleri koji imaju krebilitet vecina kazu leo je najbolji ali gluoa balkanska djecaaa hmmmm to je opsirna tema
Moze ih jos 50 naredat al poredit se ne moze sa Messijem. Ni poredit!
Lik je zaista jedan od najboljih ... ali realnost nam govori da je od njega (i to ne za nijansu) bolji maesto Messi.
Ili je "sa svim ordenjem" ili "sa svim ordenima" Sa svim ordenjima.... Kad klix pise bajke..... Je li iko upratio ima li jos neki portal u svemiru koji ispod clanka ima dugme "Prijavi nepismenost"?
Super pogled... Mesi je bolji !!!
PEDER
Kada me unučići tamo negdje 2040-ih budu pitali za fudbal, koji tada više neće postojati.... reći ću im samo jedno: "Živio sam u vrijeme Messija, živio sam u vrijeme Cristiana, krotitelja konja."
joj ne seri majke ti
nisu ordenja nego trofeji😉
Pa zar nije prodao zlatne kopače i dao djeci Palestine :-(
NIJE TRENUTNO GA KARA PALESTINAC MLOHAVI
Svakim danom covjek demantuje sve one lazljivce sa Real Madrid balcan fans page-a sto su izmisljali njegove velike donacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta mu je ono ispod ruku, ne vidim dobro :o