Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stoka, nick si seb dobro odabrao
naprijed gana .... najdraza africka reprezentacija, nemoj te vi odmah misliti zato sto su srbe oderali da je zbog toga hahahah ;):):);)
Svaka im čast!Uvijek su komunističke zemlje bile dobre u timskim sportovima, za razliku od kapitalističkih oni su dobri samo u tenisu, golfu i sličnim individualnim sportovima! Zbog toga su Jugoslavija i SSSR uvijek derali u košarci, rukometu, fudbalu, vaterpolu..
Srpska 4 Free !
@ no name moze li u ragbiju :))) Slobodna Srpska
@srba znas kada? kada Novi Zeland osvoji svjetsko prvenstvo
@@Nika Ne jos dugo!!! Doci ce do cijepanja tog stetnog atoma BiH!!! Slobodna Srpska
Polako. Mozes ti atome dijeliti(Jugu). Ali nikako protone(Bosnjake), Neutrone(BHHrvate) i elektrone(BHsrbe). Zivot bi bio dosadan, a i Bosna nebi bila Bosna kad se mi nebi i dalje medusobno zahebavali. Uzivajte!! Zivjela BIH!
Kod nas je došlo do raspada zajedničke države na sastavne dijelove - iste one koji su se u Jajcu udružili. U Koreji i Njemačkoj je postavljena umjetna granica koja je podijelila jedan narod.
Pa stranci su i rasturili bivsu Jugoslaviju
I nas su podijelili stranci, nismo se mi samo prisilili na Deyton!
Samo što su kod njih ratovali Ameri Francuzi Rusi Kinezi a najmanje Korejci. Korejski poluotok su podijeli stranci kao i Njemačku. Ne postoji analogija između Koreja i bivše YU.
@Sync Tačno tako. A koliko smo mi sportski osviješteni, samo pogledaj šta se desilo nakon utakmice Srbija - Gana...
A ovo bi trebao biti svima nama ovdje lijep primjer tolerancije i ponasanja.
Bravo, sportski je čestitati susjedu i radovati se dobroj igri, a obje Koreje su pokazale više od dosadašnjeg prosjeka SP-a