Dolaze Džeko i Rafa Benitez?
0
Juventusu za ljetne transfere 80 miliona eura
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@a u pm Morao sam se obratim ovom papku i jadniku..Ja mislim da si ti sugaviji od Juventusa..Cak se vidi na tvom nicku da se nisi kupao danima..Cak i tvoja mama ne zna za toplu vodu.. Jer vidi se da si jadan kad vrijedas jedan Juventus..Bez obzira na sve,ti nemas pojma o Juventus..Jadnice jedan..Dobro bi bilo da se okupas pre nego sto dodjes da pises nesto. Ili postavi nick da si najveci sugavac...papane jedan
\"Dano je \" jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
x
od toliko klubova ti nasao u sugavi juvnetus ici...a sugavijeg kluba na planeti nema
zasto m.u.s.l.i.m.a.n.i pale z.e.n.e...................da vide p.i.c.k.i.n dim
pipo pomiluj mi milovana...
Dijamantu nasem nisu vazne pare, on da trci za lovom isao bi u prodane duse kao sto su real,chealse i sl. klubovi bez identiteta igre itd a koji su Dzeki davali potpisane prazne cekove... NE!!! Nas Dijamant hoce u klub sa tradicijom sa pravim navijacima i zdravom sredinom i takav ce na kraju da i izabere,ja vec znam koji,a vi cete jos biti u neizvjesnosti.
hahahahahahahahaha novinaru yeebo te dzeko u pakas, da ti nije obecao procenat od transfera zato sto svaki dan pises i reklamiras ga? usha govedo brdskoplaninsko.
Oj ljudi dragi pa u sta vi gledate, cime se vi bavite kad hocete onog idiota od Beniteza, pa on ima vjerovatno najbolju ekipu u Premiershipu pa nemoze nikakav rezultat da ostvari, jos kreten sinoc izgubio u polufinalu a imao vodstvo, pa to samo najveca neznalica moze uraditi? Arsenal u kojem je veteran Fabregas sa 22 godine se cijelu sezonu borio za naslov prvaka u Engleskoj a on sa Toresom, Gerardom, Dirkom nezna.