"Stara dama" se vraća
0
Juventus upisao "tricu" u Genovi
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
forza juve!!!!!!!!!!!!!!!
Najajce mi je kad je otisao do klupe i zagrlio Salihamidzica, gotivan je Krasic nema sta.
a kvota na juve 2,50 .....to namjerno da se ne usudiš dvicu staviti.. FORZA JUVE
@MUNG navijam za Juve, ali treba biti objektivan i reći da nisi u pravu, Juventus je čitavo drugo poluvrijeme igrao na svojoj polovini i bazirao se na kontre, imali su jednu priliku preko Principina, a Genoa nekih par šansi, prečku...S današnjim pristupom i borbenošču svakako Juve se može boriti sa Scudetto naravno da ih povrede izbjegnu....Fino alla fine forza Juve.
Juventus je ostao tim za kojeg se navija i kad ide nizbrdo. To valja docekati!
Krasic je igracina i veliki covjek, skroman i ponizan, pravi Srbin! Ucestvovao je u bezbroj humanitarnih akcija, pristao je da igra za klub koji sanja od malih nogu za duplo manju platu nego sto bi imao u City ili Feneru! Kasnio je sa potpisom ugovora i nije htio da propusti prvi trening, iako nije bio obavezan da prisustvuje, vec je svojim parama kupio avionsku kartu (vanredan let) koji je platio 10.000 eura i dosao na prvi trening nove ekipe, cime je odmah stekao simpatije svih navijaca Juvea... Bravo Milose! Ti si ovo zasluzio kao malo ko!
obecao mu Hasan kilu janjetine u jablanici ako dadne go...
KRASICU SRBINE
je li ono Hasana otisao da trazi na klupi,je li ono njega grlio
kakav neobjektivan članak,znači Juve ih je ubio, Genoa centra kvalitetno nije prešla
Forza JUVEEEEE
Blago se Juventusu cim osvoji bodove u gostima odmah mu ih i dodijele i upisu na tabeli, jadni torpedovci jos ganjaju i racunaju na one iz tuzle i sirokog.
Upalit cemo komentare na Sajmu erotike, cim rijesimo tehnicke probleme. Hvala na strpljenju.
HAJDE CEKAM....PALITE TE KOMENTARE NA SAJMU EROTIKE, PALOM CU VAS...
upalite komentare tamo na sajmu erotike u Zagrebu :)))