Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juve je sinoć imao lakši trening bez puno trčanja Pjanić se u to uklopio i bio solidan, dok je Krunić bio jedan od boljih u Empoliju...
I ne napadajte Mandzukica bez veze, lik je apsolutna legenda. Ne posjeduje pretjeranu tehniku, ali se zna naci na pravom mjestu u pravo vrijeme, i slazem se sa nekima ovdje da je jedan od glavnih poluga Juvea ove sezone.
Pa veceras se Pjana nije bas vidio, ali zahvaljujuci uglavnom zamjenskim suigracima. Bilo je smijesno gledati Sturara, Marchisia i Alvesa kako izbjegavaju Pjanica, da bi sami dobili na tezini. Likovi utripovali da je Pjanic glavni razlog zasto nisu u prvom timu, a osim toga, solo akcije kojima su pokusavali preci centar su bili na nivou pajtonovaca. Pjanic je odigrao koliko je trebao i morao u datoj konstelaciji, a za navedenu trojku, izuzevsi Marchisia, svoje su odsvirali u Juventusu.
+10 😎💪 30 and still counting. Call it magic !! ⚫⚪️⚫⚪️
da jee pjanic zabio gol onda bi to eurogol bio,ovako je mandzukic pucao a golman nesretno ugurao loptu.o majku vam
Koga još boli za Mandžukićem? Taj da god svake prestupne
Mandzukic je ako ne najbolji, onda sigurno jedan od najboljih napadaca Juventusa i Europe svih vremena.Vjeruj mi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jes kur a c sigurno da ovi nisu sami sebe naceli ne bi ovi jos zabili
Pjanić je definitivno klasa igrač
Al da si gledo tekmu nije nista poseban bio
Rade zasluzuje poziv u reprezentaciju
+1 Seria A