Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju opet klix izbacuje oglas De Ligt potpisuje za Palmeiras
konacno jedno pravo pojacanje za juve, mislim ove godine
A, ja sve mislio PSG. Naravno da nisam, ali ako čitate klix, htjeli, ne htjeli, morali ste doći do tog zaključka.
ugledni di Marzio prije 10 dana prenio da potpisuje za PSG,a sad za Juve 😂. Inace novinar skysportsa,skysports ima svoje kladionice skybet, gdje se mozete opkladiti u koji klub ide određeni igrac. Recimo na de Ligta u PSG prosle sedmice bilo 1.2 , a sad je na juve 1.2 😂
Juve je institucija !!!!!! https://app.football-italia.net/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.football-italia.net%2F139742%2Fjuve-drop-pogba-de-ligt-and-rabiot#article/footballitalia-139742
Ocerupalo Ajax ko kokos pred klanje
Propade ti jaro
De Light je sigurno najkopletniji mladi stoper u Europi.U njemu osobno vidim Kumanovog naslednika.
Guardiola i De Ligt zajedno potpisuju za Juve...
očito ne pratiš, Juve je već doveo Sarria
halo tekstopisac evo ti pročitaj značenje riječi SAGA: Saga (od staronordijske riječi za "nešto rečeno", "ispričano") je izraz koji označava pripovijest ili spomen na neki događaj sačuvan usmenom predajom. U užem smislu se pod time podrazumijevaju priče koje opisuju skandinavsku ili germansku prošlost ili priče tradicionalne nordijske književnosti čiji autor nije poznat.
Izraz "saga" se kasnije počeo rabiti i izvan konteksta nordijske književnosti, odnosno za višedjelna, složena djela fikcije koja svojim sadržajem imaju epski karakter (npr. saga Ratova zvijezda, Sumrak Saga i sl.).