Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najviše ih volim kad plaču nakon što zijane finale LP, suze ko k..č.ve glave 😁😂😆
Al bar igraju svake godine finale
Najkriminalniji klub na svijetu, uspješni su i dobro igraju, ali 2006 će ostati urezana u njihovoj historiji.
masimo moratti-propali biznismen i vlasnik intera-afera farsopoli...prov se informisi malo decko,pa onda lupaj gluposti
vise ga tito ne zaustavi...ciao napoli...
CALCIOPOLI se ne smije zaboraviti.
@blueice upravo tako jer se s tim farsopoliem sjebala tada naj jaca liga na svijetu u kojoj su igrali najbolji igraci i gdje su imali najvece plate.
Super
Nekad moze djelovati da Juventus igra dosadan fudbal, ali iz utakmice u utakmicu se pokazuje da igraju upravo onoliko koliko je dovoljno za komotnu pobjedu. Bas me interesuje kako ce postaviti igru u cetvrtini finala LP. Koji god protivnik da ih zapadne, morat ce odigrati maksimalno za prolaz, i mislim da ce upravo 1/4 finale LP-a pokazati stvarnu njihovu snagu. Po mom misljenju, jedina dva tima sa kojima bi Juve mogao imati problema su Barca i MC.
@posteniBosnjanin real vazda karaju u nokaut fazi bez problema!problem su im finala protiv reala...a evo recimo nece imati problema protiv rome, kada bi izvukli romu unistili bi ih ,ubili im volju za fudbalom.city bi bio najtezi protivnik