Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da igraju holandsku ligu bili bi drugi. 😋
@DamirS u najbolju ruku drugi
@DamirS Al bi zato po Amstdamu visili po huka barovima, i mara bi bila jeftina.
Iskreno ova sezona nije nista bolja od prošle,dovođenje Ronalda je samo upropastilo ekipu,svaka jebena lopta ide na njega,nije više kao sto je nekad bio..A Allegri odron ne znam što ga više drže u klubu.Ako ne bude promjena mi nećemo ligu prvaka vidjeti narednih 10 godina,a možda ni tad.
Pobijediti Serie A sa Ronaldom je isto kao mahati turskom zastavom u Sarajevu - garant pobijeda
Kupiti Cristiana Ronalda da osvojiš titulu prvaka domaće lige, je kao da si kupio Ćićolinu da se sa njom samo u obraz ljubiš. Vujadin Boškov.
Ronaldo dosao po izazov, hahahah
realno, juve je osvojio titulu onom pobjedom nad napolijem u napulju prije mjesec i po
@LoSSiN ma osvojili su oni još u novembru prošle godine
kupili...gamad
SMIJESAN KLUB !!! Real im je nabio komplexe da vise nemaju samopouzdanja niti protiv ispodprosjecnih evropskih timova. Drugo je Italijanska liga koja je tarlasika. Propali lacio, proplai milan, propali inter, propali napoli itd itd
@DosoDaSeSalimo pa 20 bodova vise od napolija HAHAHAHHAHA. Pa ovih 19 preostalih timova ne bi osiguralo opstanak u holandskoj ligi :DDD
@DosoDaSeSalimo juve izgleda tebi nabio kompleksa..
Enci, menci, na kamenci, igra Zeljo u Firenci...
Sva Kalesija u trans pala!
Prekucali igricu.
Ta 'će Juventus