Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabaviti podhitno dresove na baklavu, da se stopte sa igracima.
@saim_adka Zašto ne ubaci Vrančića? Kako to da Krunić otpadne svaki put kad nam treba? Odbrana je loša!!!!
@saim_adka Bravo, romb (baklavu) na dres, ja sam ZA!
Više liči na rostilj, nego trening.
Mi već imamo baraž... Ljudi neće da se lome, ljeto, vruće... ba ko će trčati po ovom kijametu.
Tako se to radi. Protivnika prvo respektuješ, pa ga onda pobjediš.
e ovako kako trckaraju kad treniraju tako "trce" i na utakmicama
Što bi rekli rahmetli/pokojni Kemo i Arsen: "ja se nadam, ja se nadam, ja se još uvijek nadam!"
Hakde pjanicu u svom na svom, sad ili nikad
I tako u nedogled... Kada god "repka" slabije odigra neku utakmicu odmah uslijede brojni napadi od strane "stručnjaka" za nogomet ili fudbal,svejedno... Medjutim,to su naši reprezentativci i boljih nemamo i zato im treba pružiti podršku u svakom trenutku... A,ako dobro odigramo protiv Italije svi ti "stručnjaci" će "okrenuti ploču" i početi hvaliti te iste igrače,svašta... I,zato,idemo BiH,idemo do nove pobjede !!!!
@Zenica at night Na cemu temeljis svoj optimizam? O tome kako dobro igramo najbolje govore rezultati i to je jedino mjerilo
@Zenica at night Druže, počinjem od sebe. Repku intenzivno pratim od sada već davne 2008 god, jer sama tada bio dječak od nekih 12 godina. U kolekciji imam preko 10 različitih karata sa utakmica na kojima sam bio. Vjeruj mi, da protiv Grčke nisam ni pomislio da odem na utakmicu, a kamoli tek nakon debakla od Finske. Nije problem izgubiti utakmicu, problem je nezalaganje, šetkanje po terenu. Da za to dajem 30 ili 40 KM? Tako razmišlja većina naših navijača.
kad Bosnje cuju pun stadion kako pjeva 'Fratelli d'Italia' ushrat ce se u gace.. nego zahvalite sto vas se Talijani ne boje jer inace igrali bi na San Siru ili na Olimpicu ili u Napulju
DOlAZiMO U MiRU! 👍😡😠
DOJAVA::::::Nerjeseno u Italiji
ZNAJU DA CE PRIMITI 5 KONADA ZATO LAGANO DA SE NEOZNOJE
Nije dolazak na trening centar,a ne kosto vi pistet na trening.Miralem nije ni trenirao.Vihest 100% tacna Zašto vi novinari lažete narod?
Mogli bi dobro proc veceras...bolje igramo protiv teskih protivnika.
Sutra
Igraj Bosno, hajde zmajevi!!