Serie A
0

Juventus lako protiv Torina

Totalsport
Marchisio je bio dvostruki strijelac (Foto: AFP)
Marchisio je bio dvostruki strijelac (Foto: AFP)
U jedinoj subotnjoj utakmici 15. kola talijanskog nogometnog prvenstva aktualni prvak Juventus se lakoćom na domaćem terenu obračunao s Torinom i na kraju slavio 3-0 pobjedu...

Sva je tri gola Juve postigao u drugom poluvremenu. Dva je puta dao Claudio Marchisio, a jedan Sebastian Giovinco.

Valja reći da je Juventus sve golove zabio u trenucima dok je imao igrača više budući da je već u 36. minuti pocrvenio Kamil Glik zbog starta đonom na nogu Emanuelea Giaccherinija.

Već pet minuta nakon isključenja "zebre" su imale prvi zicer za vodstvo budući je dosuđen kazneni udarac, ali je Andrea Pirlo s bijele tačke zapucao visoko preko gola.

U drugom dijelu Juventus je mrežu Torina načeo u 57. minuti kada je Marchisio pogodio glavom od tla nakon asistencije Giovinca. Deset minuta kasnije sam se Giovinco upisao u strijelce lijepim udarcem iskosa s desne strane u dalji ugao, te postigao svoj peti ovosezonski gol, dok je konačnih 3-0 postavio Marchisio u 84. minuti.

Talijanski veznjak je svoj treći ovosezonski gol dao nakon lijepe asistencije prsima od Mirka Vučinića. Juve je ovom pobjedom prekinuo negativan mini-niz od dvije prvenstvene utakmice u kojima je upisao tek jedan bod, te se vratio na pobjednički kolosijek.

Serie A, 15. kolo:

Juventus - Torino 3-0 (Marchisio 57, 84, Giovinco 67)

Redoslijed: 1. Juventus 35, 2. Napoli 30 (-1), 3. Inter 28 (-1), 4. Fiorentina 28 (-1), 5. Lazio 26 (-1)..., 14. Torino 15...