Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
probaju formu napakovati za ligu prvaka,prosle su to godine odlicno uradili sve do finala,mislim da im titula i nije bas najpreca
mafijaski klub koji stima utakmica
Valja i to znat
roma osvaja ligu ako džeko ostane ovo će da stoji upisano da se podsjetite
U tom slučaju bi Roma do kraja trebala ostvariti sve pobjede a Juve 4 puta izgubiti. Koliko god i ja to želio, prilično nemoguće.
Boze sto se glupirate sa naslovima danas. Cuj mucila se, a oni sa pola snage dosli do tri boda ??? Sta su sad trebali da se bezze trose a imaju mnogo bitnijih tekmi koje ih cekaju ubrzo ?? Ja stvarno ne znam ko radi na ovom sportu i ima li taj lik imalo sportskog znanja. Lo Stile Juve. 💪💪 Tri boda kuci. Max pritisak na patuljcima. Forza Juve.
utakmice se ne gledaju nego se samo napise vijest
@gladijatoreeee...i sam znas ako pratis Serie A kad si mala ekipa i kad igras protiv velikih ekipa tvoje je da nekako izvuces bod a to najbolhe uradis kad igras defanzivno. A jos kad ti dodje SAMPION ( 6 puta zaredom) onda igras ultra defanzivno. Onda je tesko igrati i postici gol. Barca Totheham i City igraju skroz drugacije sto automatski daje druge mogucnosti Juventusu, capisce ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)